Tuesday, January 10, 2012

cupcakes

Salam. .
Selamat petang. .
Sekarang kat Dubai,pukul 320petang.
Khadeejah Bella dah makan dan nenen.
Sekarang tengah main.
Jadi dapat la Kay,hapdet blog. .Muahahaha. .
Entry kali ni pasal cupcakes.
Kay ni tak biasa makan cupcakes. .
Sekali,satu hari tu kat Dubai International Financial Center,Kay terjebak beli cupcakes. .
Bukan hape,kedai cupcakes tu nampak menarik..muahaha. .
Warna pink dan cupcakes nye nampak cantik. .
Harga. .Makaih. .Satu cupcake yang kecik, DHS 5.
Kay beli 6 cupcakes yang kecik.Jadi,total ialah DHS_30.
Memang puas hati makan. Cupcakenye sedap.Kay amik 3 jenis cake yang berbeza perisa.
Ada vanila cake,chocolate cake dan red velvet cake.
Untuk pengetahuan,Kay kali pertama makan red velvet cake with cheese cream. .Memang mantopp. .Muahahah.
Khadeejah Bella pon makan cupcake. .Kellas ko Maria!!. .
Ape yang Kay dapat lihat,ada pelbagai jenis cake,dan cream yang pelbagai.
Macam kat kedai tu,cream warna hijau ialah perisa Lime,yang merah perisa berries,yang putih perisa cheese,dan sebagainya.
Kesimpulannya,makan cupcake sedap. .Tapi tak bulih makan selalu. .Kang seluar tak muat pulak nak pakai. .Muahahah. .

Sekian.

3 comments:

  1. jgn ngomel kalu suar da tak muat plak... Kui kui kui

    ReplyDelete
  2. jgn la mare... :p

    ReplyDelete

Ayshah dah sekolah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ini Kay nak kongsikan pasal kerenah Ayshah Bella bila hendak ke sekolah waktu pagi. Untuk ...