Wednesday, January 18, 2012

Strawberry

Salam..
Selamat Petang..
Haa..entry kali ni nak cerita pasal buah yang Khadeejah Bella makan untuk Snack Time..
Haa..Selain dari Black Cherry, dia makan stroberi..
Kali ni Kay beli Strawberry dari Egypt..Haish..teringat kat Pak Andak..cepat le datang..
Kay dah tak sabo nak jenjalan..Masa Kay jenjalan, boleh la Pak Andak tengok tengokkan Khadeejah Bella..muahahaha..
Strawberry ni dijual dalam kotak..Ada la dalam 20 biji dan harga nya DHS11..
Erm..ok la..tak masam sangat..

Khadeejah Bella udah bangun..Bye!!!

Sekian...

3 comments:

  1. Saborrr Kak Nurul. Kami pon dok counting days je sekarang ni. Hihihi. Nanti kita dua pi sopping sopping, Pak Andak jaga Bella. Ngeh ngeh ngeh :p


    -Shima-

    ReplyDelete
  2. hamboi, galak no... nak sopping sopping plak, ate awk pun nak ikut gak....

    ReplyDelete
  3. Hehehee.. Jummm Mak Longg.!!


    -Shima-

    ReplyDelete

Boleh kah laminate surat beranak atau sijil lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Kay baru pulang dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN). Ada persoalan berkaitan MyK...