Wednesday, February 8, 2012

hand blend

Salam,
selamat pagi. .
Kay nak cerita pasal hand blend. .
Semalam Kay pi beli hand blend di Lulu Hypermarket. .
Tujuan utama ialah untuk buat makanan Khadeejah sebab dia berak macam ade keras sikit. .
Sebelum ni Kay lenyek-lenyek sendiri. .
Alhamdulillah. .Jumpe yang berkenan dihati dan harge yang okay. .
Iaitu Aed 139, jenama Kenwood.
Balik je rumah,terus Kay bersilat kat dapor dan siapkan makanan Khadeejah. .
Dan pagi tadi,Khadeejah Bella berak dengan lancar dan takde meneran. .
Banyak juga dia berak.
Selain dari beli hand blend,Kay belikan botol air yang pakai straw (jenama Lulu berharga Aed 8) sebab Khadeejah ni susah sangat nak minum air dari sipping cup. .
Alhamdulillah,dia dapat sedut dan minum air. Itu juga menjadi salah satu faktor untuk Khadeejah berak lancar. .Hehhehe. .

Sekian. .

No comments:

Post a Comment

Ayshah dah sekolah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ini Kay nak kongsikan pasal kerenah Ayshah Bella bila hendak ke sekolah waktu pagi. Untuk ...