Tuesday, April 24, 2012

Khadeejah dan Buku

Salam..
Selamat Petang..
Khadeejah sedang lena tidur..
Opah tengah nak solat..
Jadi Kay pun nak citer sikit pasal Deeja dan buku..
Sehari sebelum Kay nak balik ke Malaysia, Kay perasan Khadeejah pandai pegang buku (i mean, kalau buku yang Kay bagi tu dalam posisi terbalik, Khadeejah akan pusingkan buku tu ke keadaan yang betul..)
Kay bitau lau Kong..Lau Kong kate, dia dah perasan lama dah..
Ok..pastu, masa dalam belon AirAsia nak balik ke JB, Khadeejah main dengan buku dalam AirAsia tu..
Kay bagi buku terbalik, dia betulkan posisi buku tu..Opah pun terkejut jugak..
Opah try test bagi buku terbalik, Khadeejah betulkan balik..
Selain dari buku, kan ada satu kertas pasal instruction pasal keselamatan dalam belon..
Opah try test bagi terbalik, Khadeejah betulkan ke posisi yang betul..
Adulaa..Pandainye Khadeejah Bella..

Sekian..

No comments:

Post a Comment

Happy 40th birthday husband!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Harap sihat sihat sahaja.. Entry kali ini Kay nak abadikan serba sedikit sambutan ...