Monday, April 2, 2018

Khadeejah Bella dan lakaran cute girl

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Selalunya kalau tengok youtube Khadeejah akan tengok kartun. Macam macam jenis kartun sampaikan dia dah rasa muak gamaknya.
Makanya, Kay cuba tukarkan ke cara cara melukis.
Alhamdulillah dia suka.

Cerita banyak banyak tak best.
So, let's enjoy some pixx.

Sekian, terima kasih.

Ini adalah kertas lukisan lakaran awal Khadeejah.
Ok la tu. Kali pertama dia tengok Youtube sambil mengikut apa yang ditunjukkan dalam video tersebut.

Yang ini pula lakaran girl pakai wedding dress.
Kay tanya, mana kaki?
Dia jawab, dalam kain..

Yang ini pula, girl di tepi pantai. Pakai bikini uolls.

No comments:

Post a Comment

Khadeejah Bella dan mata Pelajaran Agama Islam

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ini Kay nak kongsikan perihal pelajaran Khadeejah Bella untuk akhir tahun 2018. Alhamdulil...