Tuesday, January 3, 2012

Selamat Tahun Baru 2012

Salam..
Walaupun dah 3 hari berlalu, rasanya tak terlambat lagi nak tulis pasal tahun baru..
Hehehe..Tahun baru 20102 ni special sebab celebrate kat obersee..
Alhamdulillah..Rezeki Khadeejah Bella ni...Kay numpang ajer..
Kecik kecik dah gi obersee..Kay, tua tua baru dapat gi obersee...
Pengalaman manis sebab hari terakhir berada kat Malaysia..
Keesokan harinya pulak kat Dubai..Alhamdulillah Dubai cuti pulak pada 1 Jan 2012, jadi dapatlah Walid berehat.
Countdown kat dalam teksi, on the way balik rumah dari airport..Kellas ko Maria!!!
Apa-apa pun, semoga tahun ini membawa lebih rezeki kepada kami.
Azam tahun baru ni?? Biar la rahsia..hehehhe

Aktiviti 1 Jan 2012, ialah pegi beli barang dapor kat Carrefour, Mall of Emirates..Walid tengah pilih ceri..


Sekian.

No comments:

Post a Comment

Boleh kah laminate surat beranak atau sijil lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Kay baru pulang dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN). Ada persoalan berkaitan MyK...