Wednesday, February 15, 2012

Al Hallab Restaurant and Sweets at The Dubai Mall

Salam..
Selamat Malam..
Haa..entry terbaru mengenai salah satu restaurant Lebanese di The Dubai Mall..
Hari ni, Lau Kong ajak Kay makan malam di luar ..14 Feb 2012..
Bukan nak kata kami menyambut Valentine's Day..tapi saje je..
Ok..Back to the story..
Kami bergerak ke The Dubai Mall dalam pukul 530 petang naik teksi..Harga tambang ialah 31.50
Sampai disana, kami terus ke Al Hallab Restaurant & Sweets..
Tempatnya sangat cantik..
Makanan juga best..Ini kali pertama Kay makan makanan Lebanese..
Lepas makan, kami bergerak balik naik teksi berharga 38 dirham..(agak mahal sebab dikena kan charge rate waktu malam)

Enjoy the pics!!!

Sekian..

Marhaba!!! Hurm..perut Kay dah berbunyi nih..Jom masuk...

Suasana di dalam restaurant..



Lentil Soup with bread dan yang warna hijau tu, nasi yang dibalut dengan daun anggur..

Mixed Grill

Sepinggan nasi..erm..nasi ni rasanya di letak mentega kot,,sedap...

Botol air Khadeejah Bella pon nak masuk gambar juga..tu ada pasangan yang celebrate Valentine's Day..nampak tak bunga ros atas meja??hehehehhe


Di ruangan luar restaurant ni, boleh nampak pertunjukan air pancut di The Dubai Mall ni..Memandangkan ramai dah buat tempahan awal, maka, kami tak dapat duduk di bahagian luar ni..amik gambar saje pun jadi la....InsyaAllah, kalau ada masa, boleh la datang lagi sekali...Pemandangan Dubai yang sangat cantik dengan bangunan-bangunan tinggi mencakar langit..

Salah satu sudut di dalam restaurant ini...
Ramai orang di The Dubai Mall..

Di luar The Dubai Mall ni, boleh ambil gambar berlatar belakangkan Burj Khalifa..

No comments:

Post a Comment

Boleh kah laminate surat beranak atau sijil lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Kay baru pulang dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN). Ada persoalan berkaitan MyK...