Wednesday, February 15, 2012

Kelapa Parut

Salam..
Selamat malam..
Sekarang ni pukul 745 malam..
Khadeejah Bella sudah makan dan sekarang tengah main-main dengan Walid..
Jadi, dapat la Kay hapdet sikit..
Erm..sepanjang berada di Dubai ni..Kay belom pernah beli kelapa parut..sebab tak tau kat mana nak carik..
Haa..sekali, hari ni Kay dapat tahu kat mana ada..Thank you Kak Ilham sebab bitau Kay..
Memang sesuai la nama Kak Ilham..sumber ilham dan inspirasi Kay untuk memasak ..(eh, Kay takde la memasak bagai..tapi bila dah tahu kat mana nak cari kelapa parut,jadi bulih la in case kalu nak pakai kelapa parut, Kay boleh beli..)
Haa..kelapa parut bulih di dapati di Lulu Hypermarket..
Dekat je dengan rumah Kay, tapi jenuh juga nak berjalan..
Kalu berjalan pada musim Winter, boleh tahan le juge..
Tapi, bila Summer nanti, rentung juge le nak berjalan..

Nway, thank you Kak Ilham..

Sekian..

No comments:

Post a Comment

Ayshah dah sekolah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ini Kay nak kongsikan pasal kerenah Ayshah Bella bila hendak ke sekolah waktu pagi. Untuk ...