Thursday, February 23, 2012

Bangun Sendiri

Salam..
Selamat tengahari..
Khadeejah Bella tengah tido selepas makan dan bermain-main..
Kay pon ikut sekali main dengan dia..Just a simple thing which is, main puppet duck dengan dia..
Kay gerak-gerakkan itik tu..Sampai mata Khadeejah tak keruan, mulut toksah cerita la..
Senyum tersengih-sengih sampai meleleh air liur sebab syok sangat..hehehheh
Hurm..selain dari Kay main dengan dia, Khadeejah pun dah pandai main sorang-sorang..Kay tengok je..
Nak tau dia main apa? Dia main sepah-sepah kan barang..
Dia keluarkan satu per satu mainan yang ada dalam besen atau bakul..
Kemudian, dia angkat besen tu atas kepala..Dah macam pakai topi pon ada jugak..hihihi
Ok..back to the entry..
Hurmm..sejak 2 hari kebelakangan ni, Khadeejah dah pandai bangun sendiri tanpa memapah atau pegang benda lain..
Dan hari ni bersamaam dengan 23 Feb 2012, Kay dapat capture video dia bangun sendiri..hehehhe..
Malam semalam dah nampak dah  Khadeejah bangun sendiri, tapi Kay tak sompat nak ngambek camera..
Ok ..itu saje perkembangan terbaru Khadeejah Bella..

Sekian..

No comments:

Post a Comment

Boleh kah laminate surat beranak atau sijil lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Kay baru pulang dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN). Ada persoalan berkaitan MyK...