Wednesday, July 11, 2012

Claire's at Mall of Emirates Dubai

Salam..
Selamat petang..
Entry kali ni Kay nak citer pasal kedai yang jual aksesori kanak-kanak dan wanita..
Nama kedai tu ialah Claire's..
Kalau tak tau, boleh la tanya Pak Cik Google..
Nway, serba sedikit pasal Claire's ni :
  1. Rangkaian yang menjual perhiasan wanita, berpusat di Florida, Greater Miami
  2. Ada di lebih 3000 cawangan seluruh dunia , 95% di US dan selebihnya di 33 negara...(Wowww!! i didn't notice it until yesterday..)
  3. Antara barangan yang di jual ialah perhiasan silver, emas 14 karat, wallet, purses, hair accessories, belts, socks, tights, hats, sunglasses..
Claire's yang Kay pi ni terletak di Mall of Emirates, dalam Debenhams, di aras 3..(dekat dengan mother care)..

Cerita macam mana Kay boleh terjebak nak datang ke Claire's ni ialah, sebabnya Kay nak pi shopping barang dapur di Carrefour, Mall of Emirates..

Jadi, sebelum Kay nak gerak keluar rumah, Kay bukak la facebook page Mall of Emirates (MOE) manalah tahu ada event or something free to grab!!..

Haa..sekali ada la plak iklan pasal Claire's ni..Dapat free gift WITHOUT any purchase!!..

So, dah alang-alang, Kay pon pi la ke Claire's dulu..sementara tunggu Lau Kong pulang untuk beli barang dapor..

Sebelum nak dapat free gift tu..seperti biasalah..kene isi form..Diorang mintak details email, no telefon, nationality..

Hurm..free gift tu takde la best sangat..Cuma nail polish je..Walaupon tak boleh pakai..Kay nak fikirkan..Boleh digunakan untuk buat craft...i just have to be a lil bit creative!!..

Haa..skarang ni Kay tak boleh nak buat projek menjahit (sebab blom bli mesin jahit..) dan tak boleh nak buat benda-benda yang remeh-temeh sebab nak kena perhatikan Khadeejah baik-baik..

Ok..so enjoy the pic!!

Sekian..

Nice color..Made in Turki..Harga satu set tu is 26 dirham..

2 comments:

  1. nnt bole ajak Mak Long jenjalan kat Claire's... kot2 bole dpt free gift ker.... hehehe

    ReplyDelete
  2. jalan je kt mne2 mall kt dubai ni, aritu kan dpt free gift scholl
    silap2 dpt kasut free..hehehe

    ReplyDelete

Happy 40th birthday husband!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Harap sihat sihat sahaja.. Entry kali ini Kay nak abadikan serba sedikit sambutan ...