Wednesday, February 13, 2013

Al Mashrbia Millennium Plaza Hotel Dubai

Assalamualaikum dan selamat malam..
Entry kali ni Kay nak kongsikan tempat makan yang Kay baru cuba..
Dekat je tempat makan ni dengan rumah Kay..
Nama restoren ni ialah Al Mashrbia yang terletak dalam Millennium Plaza Hotel.
Kami makan Meat Mandy.

Cerita banyak-banyak tak best so enjoy the pics!

Last but not least, thank yoy Lau Kong sebab belanja makan dinner kat luar..(Lau Po tak perlu masak..hehhe)

Sekian.

Al Mashrbia terletak dalam Millennium Plaza Hotel, Sheikh Zayed Road. Landmark islah ia terletak bersebelahan dengan Burger King dan Chili's.

Ni buku menu nya. KAlau nak tahu apa maksud Al Mashrbia, boleh taip "Mashrabiya" di Wikipedia. Ada penerangannya.

Antara hidangan yang ada..

Sempat lagi Kay snap gambar pekerja tu tengah buat jus mangga yang kami order. Jus mangga berharga 20 dirham.Jus nya memang di perah dari buah mangga dan tidak dicampur gula. Sebenarnya nak amik gambar set teko tu.. Cantik tak?

Pemandangan dari sudut yang lain.


Intai sikit apa yang ada kat luar jendela ni..

Lagi pemandangan di dalam..cantik tak?


Inilah rupa Mandy Daging nya..Berharga 65 dirham. Rasa nya ok la..Not bad, tapi makan kat Tawasol lagi best. Cuma nya di sini, tempat nya best sikit (yelah..kat dalam hotel bertaraf 5 bintang!). Kebetulan masa kami makan, tiada orang. Kami je yang ada dan conquer tempat tu..hehhe..semasa makan, kami di dendangkan dengan muzik arab..

No comments:

Post a Comment

Ayshah dah sekolah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ini Kay nak kongsikan pasal kerenah Ayshah Bella bila hendak ke sekolah waktu pagi. Untuk ...