Sunday, April 28, 2013

7 minggu 5 hari

Assalamualaikum dan selamat malam.
Hari ni Kay pergi follow up check up sebab nak tengok baby dah ada heart beat atau tidak. Sebab masa Kay pergi masa minggu ke 6, belum nampak lagi heartbeat bila scan..
Untuk kali ini, Kay buat ujian air kencing dan ujian darah untuk periksa gula, hemoglobin dan sebangainya.
Jumlah keseluruhan bagi kali ini ialah 930 dirham termasuk consultation.

Ok cerita banyak-banyak tak best so enjoy the pics!

Kalau mengikut tarikh yang Kay bagi untuk hari pertama bagi period yang terakhis, sepatunya EDD ialah 3 Diember 2013. Tapi hari ni bila scan, Doc kata the EDD is 10 Disember 2013. And guess what? Kalau betul la baby akan lahir pada 10 Disember, cer teka akan sama tarikh lahir dengan siapa?? Hint nya ialah isteri Perdana Menteri..cer teka..cer teka..heheh

Heart rate baby ialah 174 which is ok..

Baby!

Ni Doc tunjukkan jantung yang berdenyut-denyut..kecik je..

No comments:

Post a Comment

Boleh kah laminate surat beranak atau sijil lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Kay baru pulang dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN). Ada persoalan berkaitan MyK...