Saturday, July 5, 2014

Kedai Gunting Rambut Kegemaran Lau Kong ialah Sebastian Gents Salon

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Entry kali ni Kay nak kongsikan tempat kegemaran Lau Kong untuk gunting rambut.
Untuk pengetahuan di Dubai ni semua nya mahal..Haa..Nak gunting rambut pun mahal..
Ada tempat gunting rambut yang murah dimana kebanyakan tukang gunting berbangsa India..
Bila bercakap pasal gunting rambut, mesti lah kita nak guntingan yang sesuai dengan bentuk muka dan juga keselesaan..
Cerita banyak-banyak tak best so lets enjoy some pics!!


Inilah rupa dalaman kdai gunting rambut Lau Kong..


Lau Kong dalam proses menggunting rambut..

Ok dah siap gunting...Bayaran ialah 60 dirham..Kalau pergi ke kedai gunting rambut India, 30 dirham..
Like us in facebook..


bergambar kenangan sikit dengan hair stylist..Lau Kong tak tau pun nama dia..hahaha..Kat kedai ni ada dua hair stylist, satu berbangsa Syia, yang lagi satu iaitu hair stylist kegemaran Lao Kong ialah Filipino..atau pun Kabayan..Wah Lau Kong dah kacak lah..ditambah dengan t-shirt Superman nya...hehehh
Kami berjalan pulang ke rumah.. Gambar diatas ni ialah kami nak capture hiasan bulan sabit dan lanter yang menghiasi Syeikh Zayed Road...

No comments:

Post a Comment

Salam Maal Hijrah 1439

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini hari Jumaat, penghulu segala hari bagi umat Islam. Jatuh juga hari pertama dalam kalender Hi...