Saturday, August 2, 2014

Happy 6th Wedding Anniversary

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Entry kali ni saja je Kay nak tulis sikit sempena ulangtahun perkahwinan Kay dan Lau Kong yang ke 6 tahun.
Pejam celik pejam celik, kejap je dah 6 tahun.
Anak pun dah ada 2! Alhamdulillah. Thank you Allah.
Hari ini bersamaan 1 Ogos 2014, iaitu hari Sabtu, juga merupakan hari Raya Aidilfitri yang ke -7.
Ok cerita banyak banyak tak best, so lets enjoy some pix!

Sekian terima kasih..

Tadaa... Masa kahwin dulu tema baju bersanding ialah kuning. Tahun 2014, tema baju raya ialah kuning oren... 

No comments:

Post a Comment

Boleh kah laminate surat beranak atau sijil lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Kay baru pulang dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN). Ada persoalan berkaitan MyK...