Monday, October 15, 2018

Ayshah Bella dan perkembangan beliau

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Apa khabar semua?
Harap sihat hendaknya.
Entry kali ini Kay nak abadikan cerita Ayshah Bella.
Beliau berumur 5 tahun sekarang.
Al kisah dia sekarang ni sibuk bercerita yang dia dah pandai ikat rambut.
Lepas tu cakap rambut dia dah panjang.  Bila mandi,  rambutnya akan cecah pinggang.
Dia cakap dia dah besar.

Cerita banyak-banyak tak best.
So,  let's enjoy some pixx.

Sekian,  terima kasih.

Walaupun tal kemas,  Kay biarkan saja dia ikat sendiri ke sekolah.. Rambut belakang tu tak pernah potong sejak cukur 7 hari.  Cuma ramut Depan je selalu potong sebab tak nak masuk mata.
Walaupun agak leceh nak urus kan rambut anak anak,  Kay tetap buat sebab anak perempuan seeloknya berambut panjang.
Macam Khadeejah,  jenis rambut keras dan kusut,  Kay buat rebonding.
Tapi rambut dia tak panjang sangat.  Cuma atas bahu.. Ok la tu.  Asal ada panjang sikit.  Baru nampak pompuan... gittew.. 






No comments:

Post a Comment

Biskut Makmur Kacang

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Selamat menjalani ibadah puasa. Lama Kay tak update blog sebab anak ujian ditambah pula sekarang bula...