Friday, January 6, 2012

Merayap

Salam. .
Selamat tengahari.
Entry kali ni,pasal merayap.
Ape yang merayap?
Khadeejah Bella yang merayap. .
Walid ada kat rumah,boleh la dia merayap lama sikit.
Kalau kay je sorang kat rumah,tak dapat la sebab akan duduk kan dia kat high chair atau walker.
Haa. .Bila kite bagi dia merayap,makanya dia dapat la explore the world.
Korek sane,capai sini, goyang sane, belek belek sini.
Kelakar juga bile kite tengok ape yang dia buat.
Bila dapat barang atas lantai,dia akan buat bunyik gembira dan terenjut enjut kegumbiraantangan pun tergoyamg goyang.pastu, tinggalkan barang yang dia dah dapat tadik,dan merangkak ke tempat lain.

Ni kay tengah buat sup itik untuk makan tengahari Khadeejah Bella.Walid tengah layan Khadeejah.jadikya bulih la update belog.


sekian.

No comments:

Post a Comment

Ayshah dah sekolah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ini Kay nak kongsikan pasal kerenah Ayshah Bella bila hendak ke sekolah waktu pagi. Untuk ...