Tuesday, February 28, 2012

Roti Canai Teh Tarik Di Green City Dubai

Salam..
Selamat petang..
Baru pukul 630 petang di Dubai nih..Kat Malaysia dah pukul 10.30 malam dah ni..hihihi
Ok..Kay nak share pasal makan roti canai dan minum teh tarik..

Erm..sebenarnya kat mana-mana kedai makanan India di Dubai ni ada je prata dan teh tarik..
Tapi untuk pengetahuan semua... ni kali kedua Kay makan roti canai di Dubai..
Sebabnya, Kay rasa roti canai dan teh tarik Malaysia juga yang bestttt!!!..
Ok..entry kali ni pasai roti canai dan teh tarik di Green City, antara kedai yang roti canainya boleh tahan..

Enjoy the pics!!

Sekian.

Gambaran luar kedai makan ni..Moto tu ialah moto despatch yang hantar makanan ke rumah-rumah..

Gambaran dalam kedai makan ni..Haa..yang atas meja tu, pesanan yang nak dihantar..Yang ada pembahagi tu ialah tempat makan bagi sesiapa yang sudah berkeluarga atau pun untuk wanita-wanita..(Kiranya macam ada tempat yang khas untuk keluarga dan wanita..best tak?? hehehe)

Tadaaa...Roti canai 4 keping, teh tarik 3, mutton gravy dan mutton curry..Total ialah Aed 26

No comments:

Post a Comment

Salam Maal Hijrah 1439

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini hari Jumaat, penghulu segala hari bagi umat Islam. Jatuh juga hari pertama dalam kalender Hi...