Monday, April 2, 2012

Sun Bathing at Home Sweet Home

Salam..
Selamat pagi..
Skarang ni pukul 1131 pagi..
Kay baru je balik dari sun bathing (first time ni sejak berada di Dubai)..
Kat atas apartment je..Idak le kat tepi pantai etc..Kalau nak ber sun bathing tepi pantai, kena tunggu Lau Kong cuti..
Hurm..Kay sangat happy sebab sun bathing dengan Khadeejah Bella..Alhamdulillah..
Bila masuk rumah je, Kay rasa sangat bersyukur kerana di beri peluang untuk bersama-sama melakukan aktiviti yang tak pernah Kay sangkakan..(ber sun bathing bersama anak perempuan..Alhamdulillah..)
Pada mulanya, hari ni Kay tak ada aktiviti yang nak dilakukan bersama Khadeejah..
Masa Kay kat dapur, Kay tengok dari tingkap, cuaca mendung..So Kay pun rasa baik ajak Khadeejah jalan-jalan kat swimming pool..sambil untuk berjemur untuk dapatkan vitamin D..
So, lepas Kay lap badan Khadeejah ( tak mandi sebab hari Sabtu yang lepas baru amik jab untuk MMR dan Chicken Pox takut demam..), dan Khadeejah sarapan bubur nasi dan ikan bilis..(hari ni first time Khadeejah makan ikan bilis..sebelum 1 tahun Kay tak bagi ikan bilis..Atok Sarawak kata toksah bagi..So sebelum ni ikan Salmon je la Khadeejah makan..) Kay pun bawa Khadeejah berjalan ke bawah dulu, Kay baca surat kabar dulu..Pastu baru naik ke swimming pool..
Rupa-rupanya dah ada wanita omputih duk ber sun bathing..
Cuaca memang sangat baik..Kay dan Khadeejah pun bersenang-lenang la kat atas..
Pukul 11 pagi, kami balik rumah..
Esok, kalau cuaca baik, Kay dan Khadeejah akan ber sun bathing lagi..hehheheh..

Hurm..nanti bulan Jun dan Julai dah tak dapat nak ber sun bathing, sebab masa tu kalau sun bathing, jadi sotong bakar  lerr...

Sekian..

2 comments:

Boleh kah laminate surat beranak atau sijil lahir

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua? Kay baru pulang dari Jabatan Pendaftaran Negara (JPN). Ada persoalan berkaitan MyK...