Monday, February 4, 2013

Khadeejah Bella main gelongsor

Salam dan selamat petang.
Entry kali ni Kay nak kongsikan perasaan gumbira Kay bila tengok Khadeejah dan pandai main gelongsor!!
Credit to Walid sebab tolong ajarkan Khadeejah main gelongsor.
Ceritanya begini..pada 28 Jan 2013 yang lepas, Kay bawak Khadeejah Bella ke Al Barsha Pond Park sebab ada picnic sempena winter ni..Yelah, cuaca sekarang ni memenag sesuai untuk berkelah ..hehehe..
Haa.Dah namanya park, jadinya ada la taman permainan kanak-kanak..
Dari jauh, Khadeejah Bella dah riang semacam dah..Excited nak main kat playground..

Cerita banyak-banyak tak best, so enjoy the pics!!

Ni la ghoper nye bila Khadeejah nampak pasir dan playground. Dia tinggalkan Ummi kat belakang..hahaha

Macam latihan tentera la pulak.Kay perhatikan Khadeejah..so far dia tak jatuh and pandai naik ..Bila tengok gambar ni, Khadeejah yang paling muda dan yang paling kecik, tapi lasak semacam..

Yeayy!!! Khadeejah pandai gelongsor sendiri.Kay tengok je dan amik gambar..hahahah

Sekian..

No comments:

Post a Comment

Ayshah dah sekolah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entry kali ini Kay nak kongsikan pasal kerenah Ayshah Bella bila hendak ke sekolah waktu pagi. Untuk ...